Paras ripsiväri – Lashcode Mascara

Ripsiväri on meistä meikkauksen kulmakivi. Tuuheuttava ripsiväri, joka korostaa silmiä, on todellinen löytö, sillä kaikki maskarat eivät suinkaan täytä mainoslauseiden niille lupaamia ominaisuuksia.

Moni toivoo löytävänsä myös vedenkestävän ripsivärin, joka pysyy ripsissä silloinkin, kun kaatosade tai tunteenpurkaus yllättää. Esittelemme tässä artikkelissa kaikkien aikojen kaikista parhaan ripsivärin ja kerromme sen monista hyvistä ominaisuuksista.

Lashcode Mascara -ripsiväri on varma valinta

Jos tarvitset itsellesi ripsivärin, joka tarjoaa sinulle upean lopputuloksen joka käyttökerralla, on Lashcode Mascara varma valinta!

Se auttaa tekemään ripsistäsi upean tuuheat ja saa sinut tuntemaan olevasi ainutlaatuisen upea. Tämä maskara korostaa silmiäsi ja katsettasi ainutlaatuisella tavalla, jollaista ei ole ennen nähty. Tuuheuttava ripsiväri tarjoaa useita huippuominaisuuksia, jotka ovat satavarmoja antamaan ripsillesi lisää kauneutta.

Ripsivärillä tuuheutta ja pituutta ripsiin

Lashcode Mascara eroaa massasta edukseen monien huippuominaisuuksien ansiosta. Se auttaa lisäämään ripsiisi tuuheutta ja pituutta. Tämän lisäksi se erottelee täydellisesti ripsesi.

Voit siis unohtaa yhteen tarttuneet ripset tämän maskaran myötä! Lisäksi tämä ripsiväri hoitaa ripsiäsi, mikä kaunistaa niitä entisestään. Tuote nimittäin sisältää hoitavia ainesosia, joiden avulla se saa ripsissäsi aikaan pieniä ihmeitä. Tuotteen harja on ergonominen ja hämmästyttävän tarkka. Meikkaaminen tällä tuotteella onkin erittäin helppoa ja lopputulos on siisti.

Hyvä ripsiväri pitkäkestoiseen meikkiin

Tällä ripsivärillä saat aikaan pitkäkestoisen silmämeikin, joka on samettisen tumma.

Tuote toimii jopa vuorokauden ilman paakkuja taikka ripsivärin irtoilua. Eräs tuotteen salaisuuksista on sen applikaattori, ihanteellisen kokoinen ja muotoinen ergonomisesti muotoiltu harja, jonka avulla väri saavuttaa helposti joka ikisen ripsen. Samalla harja muotoutuu ripsien mukaan.

Näin jopa kaikista pienimmät ripsesi saavat upean tumman satiinisen värin ja ripsesi näyttävät aivan siltä kuin niitä olisi yhtäkkiä kasvanut lisää. Näppärä harja auttaa myös ehkäisemään paakkujen syntymisen. Samalla ripsiraja tulee entistä paremmin esiin.

Innovatiivinen meikkituote

Tuotteen koostumus on innovatiivinen ja sen valmistuksessa on käytetty korkealaatuisia ainesosia. Tämä meikki ei ainoastaan kaunista kantajaansa, vaan myös pitää huolta hänen ripsistään tarjoten niille vahvistusta ja elvytystä.

Tuote auttaa ripsiä kasvamaan vahvoina, terveinä ja kauniina.

Hoitavat uutteet ja muut ainesosat

Soijauute on yksi tuotteen hoitavista ainesosista ja se auttaa stimuloimaan ripsien kasvamista. Samalla se ehkäisee niiden ikääntymistä ja vahvistaa ripsien juuria. Soijauute auttaa vähentämään ripsien irtoamista.

Toinen tärkeä ainesosa tuotteen uniikin koostumuksen taustalla on elvyttävä vehnäuute, joka ja ravitsee ripsiäsi ja tekee ne sileiksi.

Ripsistä tulee entistä joustavampia ja pehmeämpiä ja niiden kosteustasapaino paranee. Muita tuotteen hoitavia ainesosia ovat muun muassa pantenoli, E-vitamiini ja arginiini. Arginiini on tärkeä kosteuttaja, joka auttaa ravintoaineiden pääsyä ripsien tuppiin saakka. Näin ripsien kasvaminen stimuloituu ja niiden irtoaminen vähenee. Luonnollisena aminohappona arginiini on hyvä valinta tämän huipputuotteen ainesosaksi.